Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Daugiau informacijos

October 08
2023/ 15:00

Muzikos dirbtuvės su Joszko Broda

Neeilinė muzikinė kelionė su liaudies menininku Joszko Broda!
Šį unikalų renginį sudaro koncertas su instrumentu demonstravimu ir muzikos dirbtuvės vaikams nuo 6 metų, tėvams ir seneliams.

Joszko Broda groja neįprastais liaudies instrumentais, tokiais kaip lapas, šiaudas, nendrė, Podhalės ožka, galisijos dūdmaišis, okarinos (akmeninės ir molinės), būgneliai, medinis piemens ragas, vengriškas ragas ir beveik keturių metrų ilgio Beskidų trimitas. Tai tik keletas instrumentų, kuriais Joszko Broda demonstruoja savo meistriškumą.

Dirbtuvės rengiamos remiantis ilgamete Joszko Broda pedagogine patirtimi - jis yra vedęs daugiau kaip 150 originalių dirbtuvių, pelniusių nacionalinį ir tarptautinį pripažinimą. Muzika yra universali kalba, kuri vienija įvairaus amžiaus žmones. Dirbtuvėse bus pristatomi mažai žinomi liaudies instrumentai, kurių garsai kiekvieną klausytoją nukels į nepamirštamą muzikinę kelionę.

Dirbtuvės nemokamos, tačiau reikia turėti įėjimo kvietimus, kuriuos galima atsiimti Lenkų kultūros centre Vilniuje, 203 kabinete.

Projektą finansuoja Ministro Pirmininko kanceliarija pagal konkursą "Lenkai ir Lenkija užsienyje 2023".
Partneris: Jano Olševskio fondas "Pagalba lenkams Rytuose".
Organizatorius: Lenkų kultūros centras Vilniuje